Met Liefde

Voor een heerlijke High tea, Sweet tea of gewoon een kopje koffie met eigengebakken lekkernijen…

meer info

Met Liefde in Leidschendam

 

 

Dromen, Denken, Durven, Doen…

Heeft u ook wel eens een kastje opgeknapt? Wij hebben aan timmeren, schuren en schilderen ons hart verpand. Wij hebben inmiddels een flinke voorraad met mooi opgeknapte meubels in landelijke stijl waarvan geen tweede bestaat.

De meubels die wij verkopen zijn door ons persoonlijk opgeknapt in landelijke stijl. Daarbij verkopen wij leuke cadeautjes; het inpakken van deze cadeautjes doen wij Met Liefde.

Plaatselijke kunstenaars krijgen de gelegenheid hun werk bij ons te laten zien en wij schenken koffie en thee met zelfgebakken taart en andere lekkernijen.
Ook kunt u bij ons van een High Tea met zoete en hartige zelf gebakken producten gaan genieten!.

Wij organiseren workshops op allerlei gebied zoals bijvoorbeeld persoonlijke verzorging, werken met bloemen, verven van kleine meubels, het maken van letterborden enz.

Een combinatie van een workshop met een high tea behoort tot de mogelijkheden. Voor grote groepen maken wij een aparte afspraak met betrekking tot de openingstijden.

Wat we doen, doen we Met Liefde.

Digitale Rondleiding:
Loop eens een rondje in de digitale winkel hieronder.
U kunt ook zelf een rondje in onze winkel lopen en aanschuiven bij onze open haard voor een heerlijk kopje koffie met eigen gebakken lekkernijen.

actuele info

datum workshop

Heeft u interesse in een workshop? Wij bieden de volgende workshops aan: Kerstworkshop zaterdag 9 december a.s. van 10.00 - 12.00 uur: U gaat een laddertje van ruwe takken bekleden met diverse materialen zoals mos, bessen, sneeuwbessen, dennenappels, bont enz. naar...

Lees meer

Nieuw: Verven zonder schuren!

Wilt u zelf aan de slag met krijtverf? Bij ons kunt u alle informatie krijgen over het werken met de krijtverf van “Creta et Aqua”. Schuren is overbodig! U kunt kiezen uit diverse kleuren. Met de verf van “Creta et Aqua” kunt u uw meubels en accessoires een nieuwe...

Lees meer