Contact

Op de hoogte blijven van Met Liefde, schrijf u hieronder in voor de nieuwsbrief.

nieuwsbrief

Contact

Openingstijden:

woensdag t/m zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur

Het pand van Met Liefde

Rond 1950 is het pand Damlaan 15 nagenoeg opnieuw opgebouwd; oorspronkelijk had het pand een torentje en een schuin dak.

Door de jaren heen hebben er verschillende ondernemers in het pand gezeten, o.a. een slagerij en een discotheek.

Inmiddels is er van de gevel geen enkel detail meer te vinden van de oorspronkelijke bouw.

In samenwerking met de Gemeente Leidschendam (projectbureau Leidschendam Centrum), subsidie Stadsherstel en architect Jan van Vliet is het pand weer zodanig in ere hersteld dat het past bij de landelijke sfeer van ons bedrijf Met Liefde.

Digitale Rondleiding:
Loop eens een rondje in de digitale winkel hieronder.
U kunt ook zelf een rondje in onze winkel lopen en aanschuiven bij onze open haard voor een heerlijk kopje koffie met eigen gebakken lekkernijen.

actuele info

datum workshop

Heeft u interesse in een workshop? Wij bieden de volgende workshops aan: Kerstworkshop zaterdag 9 december a.s. van 10.00 - 12.00 uur: U gaat een laddertje van ruwe takken bekleden met diverse materialen zoals mos, bessen, sneeuwbessen, dennenappels, bont enz. naar...

Lees meer

Nieuw: Verven zonder schuren!

Wilt u zelf aan de slag met krijtverf? Bij ons kunt u alle informatie krijgen over het werken met de krijtverf van “Creta et Aqua”. Schuren is overbodig! U kunt kiezen uit diverse kleuren. Met de verf van “Creta et Aqua” kunt u uw meubels en accessoires een nieuwe...

Lees meer