Workshops

“Ons doel is om van iedere workshop een feestje te maken waarbij zowel u als wij met veel plezier op terug kijken.”
actueel

Workshops Met Liefde

Workshops

Wij zijn gestart met het organiseren van workshops! Ons doel is om van iedere workshop een feestje te maken waarbij zowel u als wij met veel plezier op terug kijken.

Ook kunt u kiezen voor een workshop op maat met bijvoorbeeld een groep vriendinnen, familie of collega’s. Wij verzorgen de workshop met een High Tea of koffie/thee met vers gebakken taart.

Wilt u weten welke workshops er zijn? U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief of u kijkt op de website voor actuele infomatie.

Ook kunt u ons bellen voor nadere informatie. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 070 406 63 79 of buiten openingstijden, 06 45 04 72 21.

Verjaardag of feestje

Wilt u uw verjaardag vieren bij Met Liefde? Of gezellig met vriendinnen of collega’s een leuke middag organiseren?

Samen met u bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden. Bijvoorbeeld door een combinatie van koffie/thee met vers gebakken taart of een High tea en een workshop op maat.

Ook kunt u kiezen voor een feestje buiten de openingstijden, zoals een receptie vanaf 17 uur.

actuele info

datum workshop

Heeft u interesse in een workshop?Wij bieden de volgende workshops aan:Workshop windlichten.Workshop bloemen in samenwerking met FLeuri Naturals.workshop porselein verven.Workshop handletteren.Workshop leren werken met krijtverf: Minimaal 2 personen.Workshop...

Lees meer

Nieuw: Verven zonder schuren!

Wilt u zelf aan de slag met krijtverf? Bij ons kunt u alle informatie krijgen over het werken met de krijtverf van “Creta et Aqua”. Schuren is overbodig! U kunt kiezen uit diverse kleuren. Met de verf van “Creta et Aqua” kunt u uw meubels en accessoires een nieuwe...

Lees meer