Met Liefde

Voor een heerlijke High tea, Sweet tea of gewoon een kopje koffie met eigengebakken lekkernijen of handgemaakte bonbons…….

meer info

Nieuw bij Met Liefde: heerlijke handgemaakte bonbons!
Lekker proeven bij een kopje koffie of om cadeau te geven.

 

 

 

 

Wat we doen, doen we Met Liefde…

 Bij Met Liefde bent u op het goede adres voor een heerlijke kop koffie of thee met eigen gemaakte appeltaart en ander lekker gebak.
U kunt ook een High Tea of een Sweet Tea bij ons reserveren. De High Tea bestaat uit zoete en hartige zelf gebakken producten, zie
genieten!.

Wat is er meer mogelijk bij Met Liefde?
We hebben diverse eigen gemaakte soepen, afgestemd op het jaargetijde, tosti’s en serveren lunches  (en lunchbuffetten) op afspraak.
U kunt bij ons ook een receptie houden of een verjaardag vieren. Er is veel mogelijk: wij werken op maat.

Wij organiseren workshops op allerlei gebied zoals bijvoorbeeld  verven van kleine items met krijtverf, het maken van windlichten, porselein verven, keramiek verven, mozaïeken, handletteren enz.
Sinds 1 december 2018 vormen wij met bloemenzaak Fleuri Naturals samen een winkel. Een uniek concept in Leidschendam-Voorburg: heerlijk genieten van koffie en de dynamiek van de bloemisterij.
We organiseren samen met Fleuri Naturals bloemen workshops in de diverse jaargetijden. De data kunt u ook vinden op facebook, de website of in de winkel.

Een combinatie van een workshop met een high tea behoort tot de mogelijkheden. Voor grote groepen maken wij een aparte afspraak met betrekking tot de openingstijden.

Plaatselijke kunstenaars krijgen de gelegenheid hun werk bij ons te laten zien en wij schenken koffie en thee met zelfgebakken taart en andere lekkernijen.

 

 

Digitale Rondleiding:
Loop eens een rondje in de digitale winkel hieronder.
U kunt ook zelf een rondje in onze winkel lopen en aanschuiven bij onze open haard voor een heerlijk kopje koffie met eigen gebakken lekkernijen.

actuele info

datum workshop

Heeft u interesse in een workshop?Wij bieden de volgende workshops aan:Workshop windlichten.Workshop bloemen in samenwerking met FLeuri Naturals.workshop porselein verven.Workshop handletteren.Workshop leren werken met krijtverf: Minimaal 2 personen.Workshop...

Lees meer

Nieuw: Verven zonder schuren!

Wilt u zelf aan de slag met krijtverf? Bij ons kunt u alle informatie krijgen over het werken met de krijtverf van “Creta et Aqua”. Schuren is overbodig! U kunt kiezen uit diverse kleuren. Met de verf van “Creta et Aqua” kunt u uw meubels en accessoires een nieuwe...

Lees meer