Cadeaus

“Bij Met Liefde vind u leuke betaalbare cadeau´s!”

Cadeaus Met Liefde

Cadeau artikelen

Bij Met Liefde vind u leuke betaalbare cadeau´s!

Windlichtjes in diverse uitvoeringen, ambachtelijke cadeau artikelen waar maar enkele exemplaren van zijn! Leuke landelijke accessoires om uw huis mee te sieren.

Bakproducten met diverse smaken voor een heerlijke cake! Schorten met onze naam om aan te geven dat u bakt, kookt en zorgt Met Liefde!

Kortom teveel om op te noemen daarom: kom gewoon eens langs en proef, bij een kop koffie of thee, een van onze bakproducten.

Cadeaubonnen

Vind u geen geschikt cadeau bij ons? Dan kunt u een cadeaubon met een bedrag naar keuze schenken. Deze cadeaubon kunt u eveneens gebruiken voor de high tea.

actuele info

datum workshop

Heeft u interesse in een workshop?Wij bieden de volgende workshops aan:Workshop windlichten.Workshop bloemen in samenwerking met FLeuri Naturals.workshop porselein verven.Workshop handletteren.Workshop leren werken met krijtverf: Minimaal 2 personen.Workshop...

Lees meer

Nieuw: Verven zonder schuren!

Wilt u zelf aan de slag met krijtverf? Bij ons kunt u alle informatie krijgen over het werken met de krijtverf van “Creta et Aqua”. Schuren is overbodig! U kunt kiezen uit diverse kleuren. Met de verf van “Creta et Aqua” kunt u uw meubels en accessoires een nieuwe...

Lees meer